Omuletii Verzi » Blog Archive » 7 miliarde

7 miliarde

1

Categoria : Eco World Wide, EcoTendinte

Azi am aflat o treaba foarte interesanta. Si anume ca exista un stil de viata numit “ecofeminism”. Adica feministe ecologiste. Si cea mai mare extrema din aceasta categorie se reduce la acronimul GINK (Green Inclinations, No Kids). Se refera la femei care aleg sa nu aiba copii din considerentul ca o populatie sporita a planetei este un factor important pentru incalzirea globala, consum si aspecte legate de schimbarile climatice. Sigur ca fiecare om are amprenta lui de CO2 si ca mai multi oameni inseamna mai mult CO2, dar ne-a surprins sa vedem ca intr-adevar unele femei iau pericolul asta in serios pana la decizia de a nu mai avea copii.

Populatia creste. Stiti ce sarbatorim pe 31 octombrie, conform unor statistici? Rotunda cifra de 7 miliarde. Locuitori ai planetei, desigur. Mult?

Ca sa nu va ganditi prea mult la incarcarea planetei, va lasam cu un clip despre cel mai des intalnit om in 7 miliarde.Mai apar acolo niste sfaturi si luari aminte destul de importante. Nu sariti nimic! Multumim, National Geographic:

Comentarii (1)

[...] 7 miliarde de locuitori pe Pamant. Am mai poevstit despre asta deja, insa astazi revenim cum cateva date care noua ni s-au paratut [...]

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin