Omuletii Verzi » Blog Archive » 8 martie sarbatorit alaturi de echipa Realitatea Media

8 martie sarbatorit alaturi de echipa Realitatea Media

1

Categoria : Colectare selectiva, DEEE, Eco Eveniment, EcoOffice, Reciclare

Astazi, 8 Martie 2011, Omuletii Verzi sarbatoresc alaturi de Realitatea Media o zi verde, de primavara.

Luna martie este, fara doar si poate, luna femeilor, iar Omuletii Verzi, 4 personaje captivante au pasit in sediul Realitatea Media, unde au atras atentia, prin actiuni de responsabilitate fata de femei, fara insa sa faca rabat de la talentele acestora de Omuleti Responsabili, promovand cu gesturi simple actiuni de colectare selectiva a deseurilor si reutilizare a acestora in mod creativ.

Comunicarea Omuletilor Verzi este strans legata de cel mai recent proiect promovat de catre acestia: ECOffice.

ECOffice este un program prin care se asigura informatiile si infrastructura necesare pentru colectarea tuturor deseurilor reciclabile din clsdirile de birouri din Bucuresti si Judetul Ilfov. Acest proiect implementeaza un sistem unitar de colectare si reciclare gratuit, a 8 categorii de deseuri reciclabile: hartie/carton, plastic, sticla, metal, becuri si neoane, baterii, electrice si electronice, tonere si cartuse si se adreseaza companiilor responsabile si preocupate de calitatea vietii angajatilor si a comunitatii din jur.

Programul ECOffice este administrat de ECOTECA (O.N.G. specializat in gestionarea deseurilor reciclabile, inclusiv a deseurilor electrice si electrocasnice) si sprijinit de Recolamp si Remat Holding.

RECOLAMP este singura organizatie din Romania specializata in gestionarea deseurilor din sursa de lumina, autorizata de Ministerul Mediului.
REMAT HOLDING este unul dintre cei mai mari procesatori de deseuri reciclabile din Romania.

Comentarii (1)

Pe la noi cand veniti ? Avem nevoie de imbratisari :))))

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin