Omuletii Verzi » Blog Archive » 9 mai ploios, european si verde

9 mai ploios, european si verde

1

Categoria : Eco Eveniment, EcoTendinte, Evenimente

Omuletii Verzi au ales sa sarbatoreasca Ziua Europei dar si Editia 2010 a programului Capitala Creste Verde alaturi de primarul Sorin Oprescu. Suntem prieteni vechi, inca de la Capitala Creste Verde 2009. Asa ca am facut in ciuda ploii si am dansat prin Parcul Izvor la inaugurarea oficiala a “Parlamentului Copiilor”. Acest spatiu de joaca a fost amplasat cu cateva saptamani in urma in Parcul Izvor, iar când vremea este frumoasa, reprezinta principala atracţie pentru zeci de copii care viziteaza parcul. Locul de joacă a fost amenajat de Primăria Capitalei pe o suprafaţă de 2.400 de metri pătraţi din Parcul Izvor. La amenajarea „Parlamentul Copiilor” s-a ţinut cont şi de nevoile copiilor cu dizabilităţi, prin montarea de leagăne speciale.
Din parcul Izvor am fugit catre zona Parcului Gradina Icoanei, unde in prezenta ambasadorilor acreditati la Bucuresti, Sorin Oprescu a inaugurat zona pietonala Arthur Verona (strada Arthur Verona de la intersectia cu Jean Louis Calderon pana la Piateta Bisericii Anglicane).
Ne-a placut jumatatea de duminica petrecuta cu Sorin Oprescu, ne plac si ii sustinem initiativele verzi si va incurajam si pe voi sa faceti la fel.
Ziua de duminica s-a incheiat, la fel si micul nostru update.
Hapciuuuuu !!!!!

Comentarii (1)

De apreciat initiativa voastra! tineti-o tot asa si multa bafta in continuare :)

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin