Omuletii Verzi » Blog Archive » Actionam Responsabil! – Reteaua Sociala RSC

Actionam Responsabil! – Reteaua Sociala RSC

1

Categoria : Colectare selectiva, Eco Eveniment, Evenimente, Reciclare

Ieri, 24 februarie, am fost prezenti la Conferinta de lansare a proiectului JCI: “Actionam Responsabil! – Reteaua Sociala RSC“, un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Pentru mai multe detalii, intra aici – www.actionamresponsabil.ro

Ne-am intalnit cu prieteni mai vechi si, cu siguranta, ne-am facut unii noi! Dar noi am fost acolo, in primul rand cu misiunea de a da girul nostru programului Ecoteca si de a ne asigura ca in tot mai multe companii din Bucuresti (pentru moment) se colecteaza selectiv sapte categorii de deseuri.

Puteti viziona si voi aici prezentarea de la eveniment.

Ca de obicei, am fost primiti cu entuziasm si de abia asteptam sa venim si in compania ta, sa ne cunoastem personal. Tot ce trebuie sa faci, este sa-i contactezi pe prietenii de la Ecoteca si sa colectezi selectiv deseurile, cu ajutorul lor. Credeti-ne, nu e greu deloc! Pe cuvant de Omulet Verde.

Comentarii (1)

Ma bucur sa vad tot mai multe activitati educative care ne determina sa actionam responsabil fata de mediul inconjurator! Mesajul vostru impreuna cu toate organizatiile care va sustin reprezinta un culoar spre o Romania mai curata si mai constienta. Tineti-o tot asa!!!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin