Omuletii Verzi » Blog Archive » ADfel in toi

ADfel in toi

3

Categoria : Uncategorized

Salut, Bucuresti!

Ce multi ati fost aseara la Motoare. Se pare ca va place festivalul Adfel, si speram sa veniti in fiecare zi.

Ne-am pozat cu zeci de prieteni noi aseara pe terasa. Toate pozele vor fi postate si linkuite aici pe blog in zilele ce urmeaza, asa ca va rugam sa ne urmariti in continuare. In rest, suntem acolo si diseara dupa 18:00 si maine si tot asa.

Si nu putem lipsi sambata de la Recycle Music Party! Cu Sistem si DJ Vasile…neconventional ;)

Aveti acasa deseuri electrocasnice sau becuri si nu stiti cum sa scapati de ele? Veniti cu ele la Motoare, acolo am instalat un Colt Verde, fericit sa le preia.

Ah, si, daca ne-ati pozat si voi cu aparatul foto personal, sa nu uitati ca apreciem orice tag pe facebook, link sau mail :)

Pe diseara, Bucuresti!

Comentarii (3)

E foarte dragut ce faceti,chiar funny.Singurele zile in care nu m-am plictisit pe Motoare.Am de luat si eu niste poze cu voi de pe site,de abia astept :)) si promit ca in seara asta sau maine va trimit pe mail si poze facute de mine.Bafta !Maine aduc un bec pt reciclat,promit :)

Salut Alice!

Ne-a bucurat foarte mult mesajul tau. Noi mai stam pe la Motoare toata saptamana, iar in cursul zilei de azi punem si pozele aici pe blog. Asa ca, pe curand! Te asteptam cu becul ala pe Motoare!!!:)

am aduuuus :)si acum va trimit mail

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin