Omuletii Verzi » Blog Archive » Animalele salveaza planeta

Animalele salveaza planeta

1

Categoria : Uncategorized

Dorim sa ne amintim de o initiativa a celor de la Animal Planet, care ne transmite mesajul ca noi, oamenii, afectam habitatele animalelor.

Prin mesaje de mediu foarte utile, transmise prin intermediul animalelor, filmuletul de mai jos ne aminteste de cele mai mari “greseli” pe care le face omul fata de mama natura: gunoiul din natura, consumul prea mare de apa, consumul de energie, folosirea ambalajelor de plastic, folosirea becurilor clasice in locul a celor economice, consumul mare de carne si altele.

Va invitam sa faceti o scurta pauza, sa va amuzati de imaginile de mai jos si sa extrageti mesajele care va plac cel mai mult, sau care va vizeaza direct.

Noi dorim sa le multumim celor de la Animal Planet pentru toate initiativele eco si sa le dorim ca ele sa aiba efectul scontat.

Animals save the planet! How about us?

Comentarii (1)

Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin