Omuletii Verzi » Blog Archive » Biblioteca independenta din TEI

Biblioteca independenta din TEI

Categoria : Uncategorized

Mai multi ecologisti si pasionati de mediu au pus la punct comunitatea Traduceri Ecologice Independente – pentru inceput prezenta pe Facebook – care isi propune sa traduca si sa ofere gratis, pe Internet, carti de specialitate.
E vorba de carti de ecologie, ghiduri, volume care sa dezvolte o gandire independenta, in afara cutiei si care spun adevarul despre lumea in care traim.
In acest scop, comunitatea Traduceri Ecologice Independente (TEI) cauta voluntari care sa traduca astfel de carti din engleza, germana si franceza in romana.
Asa ca daca exista printre voi doritori sa dea o mana de ajutor la crearea acestei biblioteci, le puteti scrie celor de la TEI pe adresa carti.din.tei@gmail.com.

Primul volum, disponibil pentru lectura si descarcare fara costuri de pe Scribd, este un ghid practic de permacultura.
Cartea a fost tradusa voluntar si ii apartine unui fermier austriac, Sepp Holzer, care si-a dezvoltat propriile tehnici de permacultura inca din anii ’60.
Numit „Permacultura. Ghid practic pentru agricultura la scara mica” volumul este felul lui Holzer de a raspunde celor mai frecvente intrebari si probleme legate de permacultura, ale carei principii, experimentate timp indelungat la propria ferma le explica intr-o maniera accesibila potentialilor fermieri.

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin