Omuletii Verzi » Blog Archive » Brasovul…bate toba!

Brasovul…bate toba!

Categoria : Uncategorized

Brasoveni!!!

Ne place la voi! Am inceput ieri campania in Brasov si lumea a fost foarte receptiva, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Am inceput cu o conferinta de presa la ora 10:00 unde ne-au intampinat prieteni din presa, reprezentanti de la Politia Brasov si domnul Viceprimar.

Pozele relateaza mai bine ce, cum s-a desfasurat ;)

Apoi a inceput distractia pe strazi! Ne-am instalat Cortul Verde in Piata Sfatului, ne-am echipat cu cizme de cauciuc sa ne ferim de posibila ploaie si am intampinat trecatorii la cort. Voluntarii Umbrela Verde s-au plimbat in zonele centrale ale Brasovului impartind stickere si flyere si trimitand multi prieteni noi catre Cortul Verde.

Ai fost si tu? Vrei poze? Ia de aici!


Sau poate ne-ai intalnit pe strazi? Avem poze si de pe medievalele strazi brasovene!

Sau poate ai fost la concert? Trupa Six din Cluj a incalzit atmosfera aseara. Brasovenii au fost in forma si s-au energizat la maxim cand Roman si trupa lui au intrat pe scena. Baietii de la Zdob si Zdub au facut, din nou, un spectacol cum numai ei stiu, urcati pe boxe, seara sau…. “Dimineata, pe racoare”!


Nu putem nega, ca noua ne cam place pe scena. Dar cand vin profesionistii ne retragem cu drag. Si ii privim, si cantam cu ei. Multumim trupelor Six si Zdob si Zdub! Au batut toba pe placul nostru si al brasovenilor.

Va pregatim si pozele in curand, dar momentan ne grabim sa mai adunam niste deseuri, sa le ducem la reciclat si sa “dam din plete” diseara cu baietii de la Cargo.


Brasovul e verdeeee!


Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin