Omuletii Verzi » Blog Archive » Caravana Recolamp la Lugoj

Caravana Recolamp la Lugoj

Categoria : Colectare selectiva, DEEE, Eco Eveniment, Galerie foto, Reciclare

Caravana Recolamp poposit in perioada 5 – 10 august la Lugoj, in judetul Timis.

Proiectul a fost anuntat in cadrul unei conferinte de presa locale, la care au participat reprezentanţi ai Primariei Municipiului Lugoj, Agentiei Regionale de Protectia Mediului – Regiunea Vest, Garzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Regional Vest, Asociatiilor Recolamp si ECOTIC.

Conferinta a fost urmata de o masa rotunda in cadrul careia reprezentanti ai celor mai importante companii ale regiunii, alaturi de asociatiile Recolamp si Ecotic, au dezbatut problema colectarii si reciclarii deseurilor.

Spatiul expozitional din showroom-ul mobil al proiectului a fost deschis si pus la dispozitia publicului in fata Casei de Cultura din Lugoj in perioada 5 – 10 august 2011, intre orele 10.00 – 20.00.

Pe parcursul celor sase zile petrecute in Lugoj, asociaţia ECOTIC a colectat de la populatie deseuri de echipamente electrice la cortul amenajat langa showroom-ul Recolamp.
Omuletii Verzi au sustinut lansarea oficiala a evenimentului din Lugoj si au bucurat lugojenii, in special pe cei mici, cu prezenta lor unica la concertul trupei Cover Band.

De asemenea, au participat la actiunea de constientizare cu privire la nevoia colectarii si recilcarii surselor de lumina din Lugoj.


Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin