Omuletii Verzi » Blog Archive » Coltul Verde din Scoala mea

Coltul Verde din Scoala mea

4

Categoria : Colt Verde, Eco Eveniment, Evenimente

Dragi Omuleti si Omulete,

Saptamanilie trecute va povesteam de marele concurs national de colectare selectiva a deseurilor, Coltul Verde din Scoala mea, pe care il sustinem cu mandrie.

Programul se desfasoara pe toata perioada anului scolar 2011-2012 si este structurat in mai multe etape.

Va anuntam ca prima etapa, realizarea celui mai ingenios “Colt Verde” din Romania, care a inceput pe 27 septembrie, se apropie de final. Asa ca, pregatiti Colturile Verzi pentru jurizare, deoarece intre 4 si 9 noiembrie va incepe perioada de selectie a castigatorilor. Numeroase premii sunt oferite pentru cele mai harnice si eco scoli. Laptop, Videoproiector, camera video, aparate foto, imprimante sunt doar cateva din premiile competitiei.

Daca vrei sa te inscrii si sa te mandresti cu cel mai ingenios, frumos si functional Colt Verde din Romania intra pe pagina oficiala a programului: www.coltverde.ro/cvsm, strange-ti colegii din scoala ta, mergeti impreuna la proful preferat, povestiti-i si rugati-l sa va înscrie in concurs.

Iar daca ai ratat termenul limita pentru prima etapa, nu-ti face griji! Te poti inscrie oricum. Vei participa la a doua etapa, cea de colectare selectiva a deseurilor! Nu uita, chiar si pentru a participa la a doua etapa, tot trebuie sa iti sufleci manecile si sa construiesti un Colt Verde. Te asteptam pe site!

Comentarii (4)

ce fain e, imi place, destl de……. ceva! dar cum votez?

hai scoala mea!!!!!!!!!!!!!

votati scoala nr 13

e cool clasa noatra si scoala

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin