Omuletii Verzi » Blog Archive » „Coltul Verde din scoala mea” isi premiaza castigatorii

„Coltul Verde din scoala mea” isi premiaza castigatorii

Categoria : Uncategorized

Concursul national “Coltul Verde din scoala mea”, lansat in septembrie 2011 de Asociatia Recolamp si Asociatia Ecoteca cu sustinerea Ministerului Mediului si Padurilor si a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, anunta lista celor 35 de şcoli care vor fi premiate pentru că au construit cele mai ingenioase puncte de colectare a deşeurilor.

In functie de punctajele obtinute la capitolele: creativitate, descriere, functionalitatea Coltului Verde, dar si a punctajului obtinut la chestionar, a fost desemnata cate o institutie de invatamant castigatoare pentru primele trei locuri ale clasamentului, au fost acordate un premiu special de catre Recolamp pentru scoala care a manifestat o atentie deosebita fata de colectarea selectiva a deseurilor de surse de lumina si 30 de mentiuni. De asemenea, cele mai multe voturi online acordate de catre vizitatorii site-lui campaniei au desemnat scoala castigatoare la categoria Premiul Publicului.

Felicitam toate scolile care au participat la acest concurs si ii incurajam sa se implice in continuare in proiecte ecologice!

Pe site-ul concursului www.coltverde.ro/cvsm va invitam sa vizualizati castigatorii.

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin