Omuletii Verzi » Blog Archive » Cosuri de gunoi ce transmit stiri

Cosuri de gunoi ce transmit stiri

Categoria : Eco Lifestyle, Eco World Wide, EcoTendinte

O companie din Marea Britanie va monta in Londra 100 de cosuri de gunoi cu ecrane LCD ce vor transmite stiri, anunta Reuters.

Ideea apartine unor fosti studenti de la London School of Economics, care au profitat de contextul Jocurilor Olimpice ce vor avea loc anul acesta in oras pentru a-si pune in practica planul. Primele 25 de cosuri au fost deja montate in oras, in districtul financiar.
Printre informatiile care vor fi afisate pe cosurile de gunoi se numara orarul mijloacelor de transport, alerte de stiri, si o selectie de titluri din diferite publicatii financiare. Mai mult, toate informatiile vor fi adaptate momentelor din zi si locurile de amplasare a cosurilor. Iar cosurile sunt dotate cu Wi-Fi si vor functiona in regim de hotspot.

Un astfel de cos costa 25.000 de lire sterline, materialul din care sunt facute fiind foarte scump, dar si de patru ori mai rezistent decat otelul. Compania producatoare – Renew – se asteapta sa recupereze banii din reclamele ce vor rula pe LCD-uri. Iar daca inventia lor are succes, se vor extinde si in alte mari orase, ca New York sau Singapore.

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin