Omuletii Verzi » Blog Archive » Crosul Iepurasilor Verzi – detalii si premii

Crosul Iepurasilor Verzi – detalii si premii

Categoria : DEEE, Eco Eveniment, Reciclare

Vino duminica, 17 aprilie 2011, in parcul Herastrau, pe aleea Trandafirilor (intrarea din piata Carles de Gaulle), incepand cu ora 11.00, la Crosul Iepurasilor Verzi.
Adu un bec ars si iti dam o pereche de urechi verzi, cu care sa treci finish-ul. Daca te dovedesti cel mai rapid iepuras, Omuletii Verzi, impreuna cu cel mai nou prieten al lor, iepurasul Becanila, te vor premia.
Alearga 1,5 km si arata tuturor ca iti pasa de mediul in care traiesti!

Inscrieri online la  http://www.omuletiiverzi.ro/inscriere.html

Premiile pe care Omuletii Verzi si noul lor prieten, iepurasul Becanila le vor acorda castigatorilor Crosului Iepurasilor Verzi, vor starni, cu siguranta, invidia, in iepurime! Astfel, cei mai rapizi trei iepuroi si cele mai sprintene trei iepuroaice se vor alege cu premii de toata frumusetea și, pe deasupra, ecologice.

Fericiții câștigători ai primelor locuri vor primi cate o bicicleta, complet echipata pentru utilizarea zilnica in oras. Cei clasați pe a doua treapta a podiumului vor fi rasplatiti cu cate o trotineta ”Fliker” (o ”nebunie” pe trei roți) iar ocupantii locurilor 3 se vor alege cu trotinete clasice.

Cei interesati sunt asteptati duminica, 17 aprilie 2011, in parcul Herastrau, pe aleea Trandafirilor (intrarea din piata Carles de Gaulle), incepand cu ora 11.00. Taxa de participare – un bec ars.

Inscrieri online la http://www.omuletiiverzi.ro/inscriere.html

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin