Omuletii Verzi » Blog Archive » Crosul Iepurasilor verzi – peste 500 de participanti

Crosul Iepurasilor verzi – peste 500 de participanti

5

Categoria : Colectare selectiva, DEEE, Eco Eveniment, Evenimente, Galerie foto, Reciclare

Duminica, 17 aprilie, impreuna cu noul nostru prieten BECanila, am sustinut pe cei care au participat la Crosului Iepurasilor Verzi, in parcul Herastrau. Au participat aproximativ 500 de persoane, din care 150 s-au inscris la cros, restul au urmarit si incurajat alergatorii.

Evenimentul, organizat de Asociatia Recolamp in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor, a fost conceput ca o modalitate de promovare a unui comportament ecologic si de constientizare asupra importantei colectarii selective a deseurilor din surse de lumina.

Desi simbolice, cantitatile colectate in urma taxei de participare (fiecare concurent a adus cel putin un bec ars) au depasit asteptarile, deoarece multi dintre concurenti au adus mai multe becuri si chiar tuburi fluorescente. Astfel, in ziua Crosului s-au colectat peste 30 kilograme de deseuri din surse de lumina.

Toti cei 150 de concurenti au primit urechi verzi si au parcurs traseul de 1.5 kilometri in timp record.
La sfarsit, ocupantii primelor trei locuri, atât la fete cât şi la băieti, au primit premii ecologice (biciclete si trotinete). De asemenea, au fost acordate sase mentiuni, precum si un premiu special, pentru cel mai vârstinc participant, o bucuresteancă de 79 de ani.

Ne-a facut placere sa participam la acest eveniment ECO, deoarece am reusit sa ducem mai departe mesajul colectarii si reciclarii selective!

Comentarii (5)

Foarte reusit evenimentul! Sa ne mai chemati! Si sa putem participa cat mai multi.

A fost super! mai organizati astfel de evenimente. poza cu podiumul de la fete? pune-ti si mai multe poze plz:)

Excelent organizat! :D Una dintre cele mai bune competitii de acest gen organizate la noi in tara ;)

anul acesta se mai organizeaza crosul iepurasilor?

Buna, incercam sa organizam:) Te tinem la curent

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin