Omuletii Verzi » Blog Archive » Cum a fost Recicloniada

Cum a fost Recicloniada

6

Categoria : Eco Eveniment, Evenimente, Reciclare

Vineri am fost la un eveniment deosebit, dedicat reciclării si responsabilizării publicului bucureştean.

Au fost prezente mai multe ONG-uri, printre care prietenii noştri de la Ecoteca, Green Revolution (de a căror biciclete ne-am bucurat cu toţii la maxim), Let’s do it Romania! – ambiţioşii care vor să cureţe ţara într-o singură zi-, Viitor Plus cu Recicleta, H2O, revista Knox şi Desculţi în iarbă – o oază de verdeaţă care aminteşte de necesitatea de spaţii verzi în oraşe şi ECO-ROM ambalaje care, împreună cu Romprest au pus la dispoziţie bază de colectare pentru vizitatori.

Campioni la colectare au fost şi cei de la Ecoteca, care au adunat la rândul lor DEEE, adică aparatură veche şi becuri. S-au lăudat la sfârşitul programului cu vreo 3 televizoare, mai multe monitoare, imprimante, becuri economice arse, aparate vechi de video sau DVD, cântare şi aparate radio.

Iniţiatorii acestui vast program ONG-istic au fost cei de la Apa Nova, care împlinesc 10 ani de activitate. Tot ei i-au invitat pe cei de la Sistem, care au încheiat seara cu o răsplată muzicală excelentă pentru Reciclatori.

Noi ne-am bucurat să găsim atât de mulţi prieteni la un loc şi mulţumim echipei Apa Nova pentru invitaţie. Sperăm ca aceste colectări publice să se întâmple cât mai des şi să avem cu ce ne lăuda şi la Recicloniada 2011!

Comentarii (6)

MINUNAT CEEA CE VOI FACETI

ati reciclat niste…slapi? :)))

am reciclat tot. nu am ratat nimic :)

Aveti mult de reciclat ,noi va ajutam dar vor deveni sensibili romanii la actiunile voastre?

[...] cadrul Recicloniadei ne-am împrietenit cu ONG-ul numit Ecoteca, al cărui focus principal este reciclarea la birou. [...]

[...] sau imprumut de biciclete. Sport, spatii verzi, mai putina poluare! Am participat cu drag la Recicloniada, eveniment in cadrul caruia bucurestenii au adus direct de acasa in centrul orasului deseurile la [...]

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin