Omuletii Verzi » Blog Archive » Mami, omuletii astia sunt de pe Marte?

Mami, omuletii astia sunt de pe Marte?

Categoria : despre Omuletii Verzi, Uncategorized

Noi, Omuletii Verzi nu suntem de pe Marte. Suntem poate mai pamanteni decat s-ar crede. De ce? Noi tratam planeta cu respect si va invitam sa faceti si voi la fel. Suntem printre voi mereu, uneori costumati, alteori, la fel de comuni, prin aparenta, ca oricare altul. Ne diferenteaza misunea noastra: sa-i invatam pe cei ce ne vin in cale ca recilcarea e un subiect cat se poate de “light” si de amuzant, dar totodata foarte necesar.

Generatia Captain Planet a trecut si cu toate ca el va ramane un erou de neuitat, avem nevoie de samariteni mai vizibili. Omuletii Verzi se fac vizibili in mai toate orasele si amintesc mereu de importanta unui mediu curat si sanatos. Asadar, cand ne intalnesti, nu te feri de noi. Apropie-te, fa-ti o poza, lasa-te surprins de spontaneitatea noastra, dar nu te astepta sa it vorbim despre importanta reciclarii. Au facut-o multi altii inainte si lumea tot nu e convinsa. Dar fiecare gest al nostru vorbeste intocmai despre acest subiect.

Au fost odata, asadar, 4 omuleti verzi. Au strabatut tara in lung si in lat si au impartasit placerea de a fi printre oameni.

Suntem sociabili si amabili, ajutam doamnele sa coboare scari, ii facem pe bebelusi sa rada in carucioare, impartim mere verzi si fresh, dansam cu formatii celebre pe scena, toate acestea cu un singur mesaj: Recicleaza! Acum ai cum!

Acum avem si noi cum sa tinem legatura cu voi: revino pe blogul omuletzilor verzi si afla ce nazbatii am mai facut, ce doamne distinse am mai ajutat sa coboare scari si ce bebelusi au mai gangurit intrigati la aparitia noastra.

Vrem sa devenim supereroii noii generatii si de-abia asteaptam sa te cunoastem! Intra in hora noastra!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin