Omuletii Verzi » Blog Archive » Reciclare la birou

Reciclare la birou

Categoria : Uncategorized

EcoOffice
Ne gândeam zilele trecute cum mulţi dintre cititorii noştri petrec o buna parte din zi la birou. La birou e cel mai uşor sa fii eco! În primul rând pentru că aproape toate deşeurile generate în spaţiul de lucru sunt reciclabile (excepţie făcând, desigur, resturile de mâncare). În al doilea rând pentru că am descoperit un ONG care aduce colectarea foarte aproape de voi!

În cadrul Recicloniadei ne-am împrietenit cu ONG-ul numit Ecoteca, al cărui focus principal este reciclarea la birou. Proiectul dezvoltat de ei se numeşte ECOffice şi prezintă o soluţie completă şi deloc costisitoare pentru companiile care caută suport pentru reciclarea tuturor deşeurilor generate în cadrul clădirii. Ba mai mult, Ecoteca încurajează inclusiv aducerea deşeurilor de acasă, spre reciclare. Adică, ce simplu ar fi, dacă aveţi becuri arse sau baterii descărcate, să la luaţi dimineaţa în buzunar şi să le predaţi responsabil chiar la locul de muncă!

Noi îmbrăţişăm astfel de proiecte ambiţioase si bine puse la punct! Ne-ar plăcea să auzim de cât mai multe companii care implemetează baza completă de colectare în clădiri.

Aici veti găsiţi mai multe detalii despre modul de desfăşurare a unui atfel de proiect.

Reciclare plăcută….la birou!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin