Omuletii Verzi » Blog Archive » Ecopaparazzi

Ecopaparazzi

Categoria : Eco Concurs, Reciclare

Nici nu putem incepe ziua mai frumos, decat anuntandu-va despre un concurs de fotografie, care ne atinge atat latura artistica cat si pe cea ecologica: Concursul se numeste EcoPaparazzi. Dar stati linistiti, nu va trimitem sa vedeti daca vedetele din Dorobanti sunt eco J.

Agentia Media Image Factory initiaza un concurs foto sustinut principal de prietenii nostri de la Asociatia Recolamp, organizatie specializata in gestionarea deseurilor provenite din surse de lumina. V-am mai tot spus de ei. Ei colecteaza becuri arse si se asigura sa nu ne afecteze componentele lor daunatoare, ci sa fie tratate corespunzator la o fabrica de reciclare.

Ce trebuie sa faceti? Trebuie sa aveti un aparat foto, propriu sau imprumutat si sa va fixati obiectivele pe becuri, de preferinta iesite din uz. Ideal ar fi sa vedem niste poze care imortalizeaza drumul becului ars spre reciclare. Puteti surprinde momente din debarasarea lor, colectarea sau reciclarea lor. Astea sunt doar niste optiuni, dar ochiul artistului probabil ca vede orizonturi mai largi, pe care abia asteptam sa le descoperim si noi in imagini!

Aveti timp sa fiti acesti paparazzi verzi pana in 7 iulie. Daca livrati ceva foarte bun, din 8 iulie puteti fi fericiti posesori de aparate de fotografiat oferite de Asociatia Recolamp, certificate ECDL, pachete Rangali si alte surprize.

Nu conteaza daca faceti fotografii digitale, analog, lomografice, polaroide… ce va place! Ideea e sa ajunga la Ecopaparzzi pana in 7 iulie! Noi va urmarim cu zoom-ul pe plus si vom mai updata si aici informatii despre desfasurarea concursului!

Regulamentul complet este disponibil pe site-ul oficial al concursului, www.ecopaparazzi.ro . Mai multe detalii despre desfasurarea concursului, precum si mesaje din partea particiantilor la editiile anterioare sunt disponibile pe blogul EcoPaparazzi, http://ecopaparazzi.blogspot.com

Va uram o foto-experienta numai buna de imortalizat!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin