Omuletii Verzi » Blog Archive » etajul 21

etajul 21

1

Categoria : Eco Eveniment, EcoTendinte, Evenimente, Uncategorized

Ieri am privit Bucureştiul de sus. Sunt puţine locuri care permit asta. Şi probabil niciunul care se adresează publicului larg. Dar o dată am auzit că se poate admira priveliştea de pe Hotel Intercontinental, menţionând un interes pentru spa sau piscină, care se află la ultimul etaj. Cu un etaj mai jos sunt sălile de conferinţă. Acolo am fost şi noi, la etajul 21, de unde ne-ar fi plăcut dă vedem mai multe spaţii verzi privind spre oraş, dar unde am găsit enorm de multe idei şi iniţiative verzi în cadrul CSR’10, respectiv conferinţa internaţională de responsabilitate socială corporatistă CSR’10 ‘PULLING IN THE RIGHT DIRECTION’, editia a 5-a.
S-a discutat despre responsabilitatea socială în mediul de lucru, proiecte sustenabile iniţiate de diverse companii, proiecte care au ajuns să fie numite „de referinţă” pentru România.
Totodată s-a menţionat de mai multe ori termenul greenwashing, care îi acuză pe cei care folosesc fals elementele „green”, de exemplu companii care susţin că adoptă o anumită strategie pentru a ajuta mediul, dar au ca scop doar reducerea costurilor.
Cât despre noi, am apărut ca un element surpriză la sfârşitul primei sesiuni de azi. Am fost foarte bine primiţi şi aplaudaţi, dar de fapt, oricum ar fi fost, cum să nu ne simţim minunat între toţi acei oameni care sunt nu doar interesaţi, ci de-a dreptul pasionaţi de mediul înconjurător.

Şi, brusc, şi oraşul a părut mai verde

Comentarii (1)

[...] This post was mentioned on Twitter by Cosmina Pacurar and Luiza Popa, Omuletii Verzi. Omuletii Verzi said: de pe blog: CSR la etajul 21 http://bit.ly/dBnir7 [...]

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin