Omuletii Verzi » Blog Archive » Gala Premiilor Green Business Index 2011

Gala Premiilor Green Business Index 2011

Categoria : Eco Eveniment

28 iunie 2011, Parcul Herastrau. Ne-am bucurat sa participam la a doua editie a proiectului Green Business Index 2011, unde am felicitat organizatorii si companiile care au inteles de ce este important sa fim “verzi”.

Fata de anul trecut cand s-au inscris 180 de companii, in aceasta editie s-au inscris 260, ceea ce demonstreaza interesul din ce in ce mai mare fata de mediul inconjurator. Green Revolution in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor, pe baza chestionarului completat de participanti, aucomunicat premiantii.

Conform editiei 2011 Green Business Index (GBI), ,,Top 10” al celor mai responsabile firme romanesti din2011 a fost impartit in doua sectoare de activitate: industrie/productie si servicii/comert, iar primele 3 companii castigatoare ale acestor sectoare au fost:

- Grup Servicii Petroliere SA, Acvatot SRL si Ecosistem SRL pe sectorul Servicii si Comert
si
- Osram Romania, Holcim SA si Kronospan Sebes SA pe sectorul Industrie si Productie.

Asociatia Recolamp a acordat 2 premii in categoria eficienta energetica: la sectorul Servicii si Comert.
– EcoX S.R.L. si la sectorul Industrie si Productie premiul a mers catre prietenii nostri de la Osram
Romania .

Asadar, fimele care s-au incadrat in categoria celor mai „verzi” companii, au fost Osram Romania si Grup Servicii Petroliere. Bravo si tineti-o tot asa!

Felicitari organizatorilor, sustinatorilor, tutror celor implicati in proiect si speram ca cifra de 260 companii inscrise anul acesta, sa cresca in anii urmatori.

Asteptam cu nerabdare sa ne revedem si la anu’, unde vom analiza din nou companiile romanesti si le vom premia pe cei cu cea mai mare grija fata de mediu.
Succes toturor!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin