Omuletii Verzi » Blog Archive » Green Business Index–premiere

Green Business Index–premiere

1

Categoria : Colectare selectiva, Eco Eveniment, EcoTendinte, Evenimente, Reciclare

7 iulie 2010, ora 16.00, Parcul Herastrau. Ne-am prezentat la eveniment pentru a felicita  atat premiantii cat si organizatorii si pentru a ne arata aprecierea fata de politicile eco sustinute de mediul business romanesc.
Green Revolution in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor, pe baza chestionarului completat de participanti, au comunicat premiantii:

Premiul 1 – diploma si coronita -  Siveco Romania. Liderul pe piata de software ce asigura o mare parte din proiectele informatice de anvergură din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software romanesti, a fost evaluat si s-a constat ca exceleaza si in preocuparea sa fata de protectia mediului. Astfel a primit si  premii speciale in domeniul “Transporturilor” si” Achizitiilor Verzi”, categoriile GBI la care a iesit, de asemenea, pe pozitia I.

Premiul 2Holcim Romania, castigatoare si la categoriile ”Impact asupra mediului” si ”Starea cladirilor companiilor”

Premiul 3Danone Romania. Pe langa diploma aferenta locului 3, reprezentantii Danone au plecat acasa cu alte doua trofee, la categoriile ”Dezvoltare sustenabila” si ”Utilizarea resurselor”.   Compania se poate lauda cu un sistem eficient de colectare selectiva, investitii in tehnologii curate si propria statie de epurare a apei.

Premiul special, acordat de Asociatia Recolamp pentru utilizarea surselor de lumina eficiente energetic si reciclarea lor, a mers, de asemenea, la Danone. Prietenii nostri de la Danone chiar stiu sa utilizeze becurile economice  functionale si apoi sa gestioneze becurile-deseuri! Omuletii Verzi i-au vizitat de multe ori si stiu cel mai bine!!! Bravo, felicitari si la mai mare!

Felicitari initiatorilor, organizatorilor, sustinatorilor, tuturor celor implicati in acest proiect! Va dorim sa cresteti in anii ce vor urma si GBI sa devina un instrument util si pe care il avem cu totii in vedere in momentul in care gestionam problematicile de mediu, la serviciu!

Raluca Fisher, Director General, Green Revolution, ne-a promis ca la anul ne vom revedea si vom analiza din nou companiile romanesti ca sa-i premiem pe cei mai harnici dintre noi si cu cea mai mare grija fata de mediu. Asadar, succes tuturor si sa va vedem premianti!

Top 10 Green Business

Siveco România – Locul 1
Holcim România – Locul 2
Danone Romania – Locul 3
Coca-Cola HBC Romania – Locul 4
Rompetrol Rafinare – Locul 5
Ecosistem – Locul 6
Carpatcement Holding – Locul 7
Agacon Suceava – Locul 8
Eco-X – Locul 9
Rompetrol Petrochemicals – Locul 10

Coronite pentru cele sapte categorii GBI:

Dezvoltare sustenabila – Danone
Impact asupra mediului – Holcim
Utilizarea resurselor – Danone
Starea cladirilor companiilor – Holcim

Managementul deseurilor – Lafarge

Transport – Siveco
Achizitii verzi – Siveco

Comentarii (1)

[...] Sursa: omuletiiverzi.ro [...]

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin