Omuletii Verzi » Blog Archive » Interminabila utilitate…

Interminabila utilitate…

1

Categoria : Uncategorized

Cea mai simpla, sigura si eco forma de reciclare este reutilizarea!

Transformarea unui deseu intr-un obiect de arta si reutilizarea lui pe aceasta cale este mai benefica chiar decat depozitarea lui la un punct de colectare. Ganditi-va ca se economiseste combustibilul transportului spre reciclator, energia consumata in procesul reciclarii, etc.

Gasiti mai jos cateva idei simple si haioase de a schimba deseuri in arta si a le reda valoare!

Becurile arse pot fi transformate rapid in “veioze” sau “candelabre” design. In jurul unui bec functional (legat la o sursa de curent) se pot lipi cu un pistol de lipit sau chiar cu lipici la minut alte becuri arse, prin care sa se propage ulterior lumina becului functional.


Si acum, daca mai si vopsiti becurile din exterior in una sau mai multe culori in armonie cu camera in care se va afla obiectul, obtineti adevarata arta…reciclata. Cel mai simplu este sa cumparati vopsele acrilice din orice fond plastic sau departament specializat al hipermarketurilor.

Si, daca in final, ne trimiteti poze cu creatia voastra din deseuri, noi sigur o vom posta pe blog. La sfarsitul anului premiem cele mai reusite creatii :) Mult succes si nu uitati ca asteptam poze cu creatiile voastre.

P.S.: Nu uitati ca becurile economice si neoanele, chiar si arse, contin substante nocive si pot pot dauna mediului si sanatatii atunci cand sunt sparte.
P.P.S.:Pentru conectarea finala la o sursa de electricitate recomandam consultarea cu un specialist.


Comentarii (1)

unde cacat sunt pozele din La Motoare?

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin