Omuletii Verzi » Blog Archive » Jazz & Goth

Jazz & Goth

Categoria : Uncategorized

Am avut cateva zile extreme extreme. Pe de o parte ne aflam in centrul unui vestit oras transilvanean, pe de alta parte in mijlocul naturii, la poalele muntilor Semenic. Daca la Sibiu am vibrat in Piata Mare in cadrul festivalului Art Mania, la Garana ne-am lasat mangaiati de sunete de Jazz inconjurati de brazi si de munti.

Sunt 2 festivaluri pe cat de diferite, pe atat de bine organizate, si cel mai important, ambele sunt pentru cunoscatori.

Spre diferenta de festivalele “de masa”, tip BestFest, Garana Jazz si Art Mania aduna doar pasionati de muzica buna (de genuri opuse, am spune), dar au in comun un mare atu: toata lumea este acolo pentru un singur scop: muzica!

Garana Jazz ne-a umplut sufletele de liniste si … Jazz de cea mai buna calitate. Faputl ca e cel mai reusit festival de Jazz din Europa de SE, se datoreaza si atmosferei generale, a oamenilor care iau parte la spectacol. Acesti oameni doresc sa fie ei intre ei, toata lumea e desigur binevenita, dar cei din public ce intrerup spectacolul risca sa fie atentionati ;)

Gasiti mai jos pozele din prima seara, care vorbesc mult mai bine decat aceste randuri despre ce a insemnat Garana anul acesta pentru noi.

Dupa pozele de vineri vor urma, tot aici, cele din restul zilelor.

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin