Omuletii Verzi » Blog Archive » Vă sare muştarul?

Vă sare muştarul?

4

Categoria : Eco Eveniment, Evenimente, Reciclare

Se îngroaşă în tot mai multe calendare ale românilor cercul din jurul datei de 25 septembrie, data la care noi toţi locuitori ai ţării suntem aşteptaţi să curăţăm ţara într-o zi: Let’s do it, Romania! vă aşteaptă să vă înscrieţi voluntari.

Voi ce faceţi pe 25 septembrie?

Comentarii (4)

de dragul vostru vin, insa nu cred extrem de tare in treaba asta, pt ca asa cum am mai spus, se trateaza un efect, nu cauza lui!

de acord, biscu. O astfel de campanie nu este decat un semnal de alarma si, eventual, un indicator despre amploarea problemei.

Poate, totusi, ca voluntarii care se aduna in 25 septembrie vor ramane in contact si vor fi capabili sa genereze schimbari mai mari dupa aceea (daca sunt bine sincronizati). O petitie sau plangere oficiala are alta greutate daca este semnata de 1000 de oameni, nu?

Let’s do it!

va fi o actione de o zi doar? sau va fi un evenimen t ce se va repeta la cateva luni ? te intreb pentru ca ai mei nu vor fi in tara in perioada asta.

thanks

Prin acest proiect Let’s Do It Romania! propune curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale ţării, într-o singură zi.

despre repetitivitatea actiunii inca nu avem date, dar este bine sa invatam si sa facem un exerctiu privat din asta, adica sa fim zilnic responsabili!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin