Omuletii Verzi » Blog Archive » Lumea vedetelor eco

Lumea vedetelor eco

Categoria : Uncategorized

Fata de Romania, unde implicarea vedetelor in proiecte verzi nu este asa de semnificativa, in Statele Unite s-a dezvoltat o adevarata lume eco, mai ales la Hollywood.
Am selectat cateva nume foarte cunoscute pentru activitatea lor “verde” despre care sa va vorbim un pic.
Sa incepem cum Al Gore, fost vicepresedinte al Americii si un ecologist inrait, apreciat atat pentru documentarul sau “An inconvenient truth”, cat si pentru intreaga sa activitate in aceasta zona.
Detalii despre multele proiecte la care contribuie Gore gasiti pe site-ul www.algore.com.
Un adevarat star eco la Hollywood este Leonardo DiCaprio, care s-a implicat in campanii de salvare a tigrilor si care refuza sa isi cumpere o aeronava privata, preferand sa zboare cu cele de linie.
De asemenea, DiCaprio conduce o masina hibrid de la Toyota. O astfel de masina are si actrita Cameron Diaz, si ea o ecologista veche, care a produs o serie de emisiuni pentru tineri in care dadea sfaturi si trasee de turism ecologic.
Un alt actor care este aplaudat pentru munca sa “verde” este Brad Pitt, care a donat bani pentru reconstuctia a 150 de case distruse de uraganul Katrina, in New Orleans. Dar a cerut ca materialele folosite pentru reconstructie sa fie ecologice.
Dintre actrite, cea care conduce cel mai des in topurile vedetelor eco este frumoasa Alicia Silverstone, care locuieste intr-o casa eco si isi creste propriile legume organice in curte. De asemenea, ea este vegana declarata de ani buni si creatoarea unei linii de cosmetice bio.
Voi ce alte vedete mai stiti? Dar de la noi?

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin