Omuletii Verzi » Blog Archive » Marea Debarasare – episodul 2

Marea Debarasare – episodul 2

2

Categoria : Colectare selectiva, Eco Eveniment, Reciclare

marea debarasareBooon, ne pregatim de curatenie. Daca va intebati ce ne-a apucat: debarasam!!!  In weekend (25 si26 iunie) este  Marea Debarasare.  Puteti scapa si voi de toate deseuri electrice si electronice, inclusiv becuri si tuburi fluorescente.  Cum?! Nimic mai simplu: se iau vechiturile si se aseaza frumos in fata casei, iar firmele specializate in colectarea deseurilor vor veni si le vor ridica si asta nu doar in Bucuresti, ci si in alte 25 de  judete din tara.  De ce va recomandam sa procedati si voi astfel?!  In prima editie din acest an a campaniei Marea Debarasare, au fost colectate 493 tone de deseuri electrice si electronice, inclusiv becuri si tuburi fluorescente. Din aceasta cantitate, 81,5 tone au fost colectate în zonele rurale. E ceva, nu-i asa?

Cele 5 organizatii  (Ecotic, Environ, Recolamp, Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec, CCR Logistics System) si 4 procesatori (Rematholding, Greenweee International, Gremlin Computer, Stena DTM ) vor ridica deseurile de echipamente electrice si electronice din orase precum si din 532 de localitati din mediul rural, parcurgand un numar de 74 de trase.

Asa ca nu mai stati, pregatiti-va sa debarasati si sa scapati de toate deseurile electronice si electrocasnice  in mod responsabil !!!!

Mutumim celor care au sprijinit aceasta actiune organizatiile   Ecotic, Environ, Recolamp, Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec, CCR Logistics System si 4 celor procesatori Rematholding, Greenweee International, Gremlin Computer, Stena DTM

Comentarii (2)

Bun, bun…si intre doua Mari Debarasari noi ce facem cu deseurile astea?

Normal ar fi ca primariile sa deschida puncte de colectare, unde sa poti merge singur daca ai nevoie sa scapi de un frigider sau un aspirator.

pana ne ajuta primariile, ne ajuta asociatiile. Prin proiecte tip Coltul Verde, unde putem preda DEEE in orice moment al anului.
Informatii complete si harta locatiilor de colectare pe http://www.coltverde.ro :)
Reciclare placuta!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin