Omuletii Verzi » Blog Archive » O ZI cu ZU si ZOO

O ZI cu ZU si ZOO

Categoria : Eco Eveniment, Evenimente

Ah Timisoara, ce dor ne este de Timisoara…
Ce bine a fost, doar recitind randurile de mai jos ne amintim ce bine a fost! Dar ce nu stiti voi, este, ce bine ne-am distrat sambata!!
Ne-am trezit din nou devreme si am mers sa mai ecologizam ceva. A fost randul Padurii Verzi (in zona Gradinii Zoologice) din Timisoara. 100 de prieteni ne-au asteptat acolo: voluntari toti, adusi de Umbrela Verde. Si ne-am scos palaria in fata doamnei Daciana Sarbu, care a venit si ea insotita de 200 de voluntari pentru a se implica in aceeasi actiune.
Dar in centrul atentiei in acea zi, nu am fost noi. A fost natura si sacii cu deseuri, o adevarata actiune de ecologizare. Acum, timisorenii care vin la picnic sau ca sa viziteze Gradina Zoologica respira intr-un mediu mai curat! Multumim voluntarilor!
Si cum sa ne incheiem altfel ziua, daca nu cu un concert, asa cum ne-am obisnuit? Am urcat pe scena alaturi de Buzdugan si Morar, si lumea ne-a aplaudat ca niciodata. Sa fie din cauza celor 2 Zu?
Sau din cauza noastra?? Sau, poate, din cauza ca au cantat din nou imnul Poli?
De fapt, cred ca a fost pentru trupele pe care le-au anuntat: Keo si DIrectia 5!
Indiferent de ce, aplauzele au fost tumultoase si ne-am bucurat nespus. Si concertele au fost memorabile si, per total, Timisoara a fost o actiune de 3 zile pline care ne-a dat energie pentru toata vara.
Urmeaza o vara verde!!
Ramaneti cu noi….

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin