Omuletii Verzi » Blog Archive » Olimpiada DEEE

Olimpiada DEEE

1

Categoria : Eco Eveniment, Reciclare

Olimpiada DEEE s-a încheiat în weekend cu un eveniment eco-sportiv localizat în Parcul Sebastian.

Olimpiada DEEE a sustinut promovarea predării echipamentelor electrice şi electronice prin activităţi sportive amuzante, cu premii constând în obiecte electronice – electrocasnice. Totodată s-au premiat la tombolă persoanele care au adus  DEEE la containerele situate în sectoarele 4, 5, 6 în perioada miercuri –sâmbătă, precum şi la containerul din Parcul Sebastian (sector 5) vineri şi sâmbătă. Iata si cateva dintre “probele olimpice”:
• Întrecere / ştafetă cu cărucioare de hypermarket ce conţin echipamente electrice şi
electronice
• Aruncarea mouse-ului (transformata in cursa cu “soareci”)
• Trasul funiei (formată din cabluri de tastaturi)
• Dezmembrare de tastaturi contra-cronometru (cu ajutorul unei şurubelniţe)

Pentru că noi susţinem promovarea colectării DEEE-urilor, ne-am prezentat la eveniment şi am încurajat participanţii la probele olimpice.

Foarte haioasă a fost introducerea spontană a unei noi probe in micuţa olimpiadă, probă ce ne-a pus pe toti la treaba: strângerea ambalajelor din parc. Astfel, cei care au fost cei mai eficienţi la capitolul curăţenie în parc au fost şi ei premiaţi de către organizatori.

Omuleţii notează astfel încă un eveniment draguţ şi reuşit, prin care organizatorii au încercat să atragă atenţia opiniei publice în a  avea o conduită responsabilă faţă de mediul înconjurător.

Felicitarile merg către toţi participanţii dar mai ales către organizatorii Gremlin Computers, sustinuţi de Asociaţia Recolamp care a şi acordat mare parte din premiile evenimentului.

Comentarii (1)

Nici chiar asa!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin