Omuletii Verzi » Blog Archive » Sa pescuim plastic

Sa pescuim plastic

1

Categoria : Colectare selectiva, Eco World Wide, Reciclare

Da, da, e primavara si iesim pe afara! Sigur ca deja aveti in cap multe activitati care se refera la natura, la iesiri, drumetii, gratare si plimbari!

Dar daca va gasiti la un moment dat in pana de idei, va sugeram subtil sa organizati un concurs de pescuit! Nu stim prea bine cum e cu sezonul la stiuca sau caras, dar va spunem sigur ca sezon de pescuit plastic din rauri si lacuri e tot anul!

Am dat zilele trecute peste site-ul http://fishingforplastic.org/ si ni s-a parut ca oamenii aia au o idee foarte buna: Ziua internationala a pescuitului de plastic din ape. Ei o planuiesc oficial pentru luna noiembrie, dar noi suntem convinsi ca e loc de asa un eveniment in orice zi. Sigur nu va va acuza nimeni de braconaj, nu va cere nimeni autorizatie de pescuit si sigur, dar sigur, nu veti parasi balta fara prada.

Tot plasticul salvat din ape poate fi apoi depus in tomberonul galben spre reciclare, sau, daca va ambitionati si strangeti mult mult, vorbiti direct cu salubrizatorul responsabil de zona in care actionati, ca daca are momeala buna se deplaseaza pentru a ridica cantitatile.

Pescuit placut, asadar!

Comentarii (1)

Perfect! Sa iasa soarele si iesim la pescuit de peturi :).

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin