Omuletii Verzi » Blog Archive » Plaza Romania Mall: de 5 ani impreuna!

Plaza Romania Mall: de 5 ani impreuna!

Categoria : Colt Verde, Eco Eveniment, Eco VIP, Evenimente

Plaza Romania continua sarbatorirea celor 5 ani de prezenta in shoppingul bucurestean.

Saptamana aceasta avem din nou formatii, dans, concursuri cu mari premii si…reduceri de pana la 50% la articolele de toamna-iarna :)

Noi 4  Omuleti Verzi vom fi prezenti joi si vineri la Plaza Romania pe parcursul evenimentelor, dupa ora 17:00 si pana la miezul noptii!

In fiecare dintre aceste zile, in cadrul Kids Activities avem atelierul de pictura pe becuri!

Joi, 29 Octombrie, ne intalnim la Plaza din nou cu Buzdugan si Morar, care, nu numai ca vor gazdui cu multa energie acest eveniment, dar ne bucura si cu concursuri ce au loc din ora in ora! Intre concursuri avem si Karaoke, Flash Mob-uri Micheal Jackson si dans :) Si, seara va culmina cu diva Loredana, intr-un concert de neuitat, pana la miezul noptii. Atelierul de pictura pe becuri se desfasoara la Kids Activities intre orele 17.00 si 19:00.

Vineri, 30 Octombrie ne vedem din nou spre dupamasa, cu aceleasi doua gazde cu care ne-am obisnuit. De la 17:00 dam iarasi drumul la pictura pe becuri. Urmeaza in mall si alte concursuri, alte oferte, dansuri cu Wilmark si un alt concert life: Trupa Sistem face Plaza sa vibreze, tot pana la miezul noptii!

Sambata se arata si ea plina de activitati, cum ar fi Stand-up Comedy, dansuri, flash mob-uri si multe alte concursuri. Completam din nou ziua cu un atelier de pictura pe becuri, unde participantii isi vor putea demonstra talentul , intre 12:00 si 16:00, in cadrul Kids Activities.

Nici duminica nu se odihneste Plaza Mall, ci continua cu aceleasi activitati dansante, antrenante si amuzante si nu ia pauza nici de la concursuri. Tot din ora in ora si tot Buzdugan si Morar va provoaca la diferite probe, care mai de care mai hazlii. Atelierul de pictura pe becuri ramane instalat si pentru aceasta zi, intre orele 12:00 si 16:00.

Tot felul de detalii gasiti pe site-ul Plaza Romania.

Si nu uitati! De acum puteti preda aparatura veche si becurile arse la Colturile Verzi din Plaza Romania.

Ne vedem acolo!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin