Omuletii Verzi » Blog Archive » Poate daca ploaia s-ar opri….

Poate daca ploaia s-ar opri….

Categoria : Uncategorized

Da, da…ne-a cam plouat la Brasov. Mai ales vineri (nu sambata, cum am spus; eh, le mai incurcam si noi, mai ales cand nu e soare…nu putem citi ora/ziua…)…

Dar, asta nu ne-a impiedicat sa mergem in zona Astra pentru ecologizare, sa mergem in studentie la Memorandului, sa salutam studentii si sa adunam de la ei deseuri pentru reciclare. Ba chiar am vrut sa mergem prin blocurile brasovene si sa facem poze cu locatarii, sa-i cunoastem, sa-i invitam la concert si sa-i scapam de deseurile electrocasnice nedorite.

Ploaia nu i-a oprit nici pe cei din trupa Cargo sa tina un concert foarte apreciat de brasoveni, care, sub pelerine sau umbrele au dat din plete impreuna cu noi la scena din Piata Sfatului.

Sambata, cu mai putina ploaie dar la fel de mult entuziasm, ne-am regasit cu prietenii nostri Buzdugan si Morar, cu baietii de la Simplu si i-am dat bice catre locul de picnic din zona “La iepure”. Impreuna cu voluntarii de la Umbrela Verde, cu Cerebel de la Simplu, am facut o serioaza ecologizare in zona de iarba verde a Brasovului.

Aroganta de vineri de la Radio Zu ne-a adus la Cortul Verde din Piata Sfatului un domn care a aduc un DVD player vechi intr-o cutie, si i-a facut o ceremonie de inmormantare, dupa care l-a “ingropat” printre alte deseuri. Radio Zu si Umbrela Verde l-au premiat pentru curaj si originalitate cu o bicicleta ;)

Si seara…seara…am fost toti premiati – noi, voluntarii si toti brasovenii cu un concert de mare exceptie: Directia 5 si Simplu in Piata Sfatului!!

Oficial ne merge bine, nu Brasov?

Stay tuned for upcoming photos!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin