Omuletii Verzi » Blog Archive » Premii si ecorigente

Premii si ecorigente

Categoria : Uncategorized

Ce bine e cu weekend-urile astea prelungite. Muulta lume a fost la mare sau la munte si lumea pare acum relaxata si de un verde bronzat.

Noi ne-am inceput sfarsitul de saptamana la Ziua Mediului, intr-un cadru intim, gazduit de Verde Cafe, in Bucuresti.

Ne-am intlanit acolo cu prieteni vechi, dar ne-am facut si prieteni noi: domnul Andrei Chiliman, Cabral, Zoli Toth, Gianina Corondan, Hiena si multi altii!

Sub indemnul: ” Spune-mi ce ai facut pentru mediu si iti dau un premiu” , au fost acordate recompense de genul:

- Ministrul Culturii, Teodor Paleologu – premiul “Cogito verde sum” pentru inverzirea Ministerului Culturii si a institutiilor aflate in coordonarea sa,

- Excelenta Sa Ambasadorul Marii Britanii, Dl. Robin Barnett, un cunoscut sustinator al campaniilor impotriva schimbarilor climatice – premiul „Winter is not like summer”

- Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman – premiul „Omul inverzeste locul” pentru „sectorul 1 de verde al Capitalei”

- Grupul Green Report prentru stirile, articolele si emisiunile de mediu realizate – premiul „Permiteti sa va Green-Reportez”

- Cabral pentru activitatea ecologista pe blog si pe plaiurile tarii – premiul „Colour me green”

- Zoli Toth (Sistem) pentru sustinerea si initierea a numeroase campanii eco – premiul „Tine-o toth asa”

Si multi altii!

Dar, nu toti au plecat acasa cu lauri, pentru ca s-au dat si premii negative. Chiar daca nominalizatii nu au fost prezenti, merita amintiti si certati de fiecare data, pentru ca au primit premii negative de genul:

- Ministrul Adriean Videanu pentru ca vinde certificate de emisii de carbon si investeste banii in proiecte care genereaza CO2 – premiul „Un adevar comod, regia Adriean Videanu”

- Ecaterina Andronescu pentru eliminarea ecologiei din curricula educationala a liceelor de profil – premiul de eco-rijenta

- Administratia Fondului de Mediu pentru ca nu finanteaza proiecte verzi – premiul „Finatarea moarte are!”

- Deputatatii Doru Geany Balan, Ovidiu Silaghi, Mihail Vlasov, Olosz Gergely, Eugen Constantin Uricec si Mirel Talos pentru un scor de 0% prezenta la votarea legilor de mediu in Parlament – premiul „Somnul parlamentarilor naste monstri”.

Va invitam sa vedeti si pozele aferente evenimentului si asteptam cu nerabdare comentariile voastre!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin