Omuletii Verzi » Blog Archive » Prima zi de B’estFest

Prima zi de B’estFest

4

Categoria : Eco Eveniment

A venit vineri. Prima zi de weekend si prima zi de B’estFest!
Desi ne-am temut de ploaie, se pare ca vremea tine cu noi.
E soare, cald, muzica buna a inceput de cateva minute si apar din ce in ce mai multi oameni.
Va asteptam aici, la B’estFest Summer Camp 2011, unde veti gasi numai zambete, voie buna si muzica de calitate! Noi ne vom plimba si ne vom poza cu voi, si daca nu ne veti gasi în multime, cu siguranta vom fi în Green Village, cortul in care puteti afla mai multe despre colectare selectiva, reciclare si arta din deseuri.
Va asteptam sa ne cunoastem mai bine si sa inscriem impreuna pentru reciclare la cosul Green Basket.

.

Comentarii (4)

Hei!!!!!!!!!!!! Foarte haiosi ati fost:))))))))))))))). Maine vreau sa avem o competitie la acel cos de basket hihihihi. Pe maine!

Maine ne vedem!!!!!!!!!!!!!! Vin si eu….Am o plasuta de becuri arse si o telecomanda tricata pot sa o aduc?

Bine ca a fost soare, dar mie mi-a placut de Elena!

[...] Prima zi de B’EstFest a fost o adevarata reusita. Terasele au fost neincapatoare pentru oamenii veniti sa se bucure de ziua buna. Intreaga zona a vibrat, cantat si dansat pana dimineata. Ziua de azi a inceput cu o vreme superba, cer senin, soare puternic si un vant tocmai bun sa ne racoreasca. Noi va asteptam la cortul Green Village, cu informatii despre colectare si reciclare si cu un joc de basket special care a creat ieri adevarate competitii intre oamenii veniti sa afle mai multe despre stilul de viata eco. Muzica buna – bifat Soare si niciun strop de ploaie – bifat Distractie – bifat Noi – bifat Prin urmare va asteptam la B’EstFest Summer Camp 2011, ziua a II-a! Tweet [...]

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin