Omuletii Verzi » Blog Archive » Proiectul “Let`s Do It, Romania!” premiat de trei ori

Proiectul “Let`s Do It, Romania!” premiat de trei ori

Categoria : Colectare selectiva, DEEE, Eco Eveniment, Reciclare

Let`s Do It, Romania!”, care a mobilizat peste 250.000 de oameni la curatenie pe 25 septembrie, a primit trei premii pentru cel mai mare proiect de implicare sociala. Peste 200.000 de romani au iesit la marea curatenie pe 25 septembrie.

Primul premiu castigat a fost pentru Liana Buzea, initiatorul proiectului, in cadrul galei Infomediu. Premiu se numeste „Omul Verde” si este oferit unei persoane ce activeaza in sfera protectiei mediului si care a avut in 2010 o activitate intensa. Premiul a fost dedicat tuturor voluntarilor care au participat in “Let`s Do It, Romania!”, fie ca organizatori, parteneri sau voluntari in ziua de curatenie.

Un alt premiu castigat a fost pentru intreaga campanie “Curatenie in toata tara, intr-o singura zi” in cadrul Galei FinMedia, care a avut loc pe 8 decembrie. Cu ocazia acestui eveniment, au fost acordate premii principalelor companii care se ocupa de prelucrarea si valorificarea deseurilor, dar si de reciclarea deseurilor din echipamente electrice si electronice (DEEE) sau institutiilor care duc o lupta continua pentru imbunatatirea infrastructurii pentru colectarea si recilcarea deseurilor si educarii locuitorilor Romaniei.

Saptamana trecuta, campania a primit si Premiul de popularitate in cadrul “Galei Premiilor pentru un mediu curat” organizata de Asociatia Ecotic, proiectul obtinand cele mai multe voturi pe site-ul dedicat acestui eveniment.

Campania „Let`s Do It, Romania!” a mai fost recompensata, in octombrie, cu Golden PR Award for Excellence, in cadrul PR Award, cel mai important eveniment local al industriei de relatii publice.

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin