Omuletii Verzi » Blog Archive » Reciclare in retea

Reciclare in retea

Categoria : Reciclare

Ati auzit de Freecycle pana acum? Daca nu, a venit momentul in care sa o faceti. Va spunem noi de ce.
De cate ori n-ati facut curat prin casa, dand de carti pe care nu le mai doriti, paturi in plus, multe perne de la mama etc.? De cate ori nu v-ati gandit cum ati putea renunta la televizorul mai vechi, inca functional , dandu-l cuiva care l-ar putea folosi? Acum e simplu. Nu trebuie decat sa va alaturati celor 5.500 de oameni, membri ai grupului Freecycle.

Scopul acestei retele este sa permita o alta forma de reciclare, si anume reutilizarea lucrurilor si practic sa impiedice risipa. Reteaua din Bucuresti s-a nascut in 2005, cand un tanar student – astazi doctorand la Boston – a vazut un reportaj la BBC despre o retea similara din Statele Unite.

Zis si facut . La scurt timp, a luat nastere reteaua Freecycle. Astazi reteaua s-a extins in alte 14 orase din tara. In lume, aceasta exista in peste 120 de tari si are peste 8 ,5 milioane de membri.

Accesul la grup este neingradit, trebuie doar sa va abonati aici . Dupa ce deveniti membru, puteti posta mesaje anuntand ce obiecte aveti de dat. Cu siguranta, vor aparea si doritorii.

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin