Omuletii Verzi » Blog Archive » Recicleaza – Acum ai cum – Partea a 2-a

Recicleaza – Acum ai cum – Partea a 2-a

2

Categoria : Eco Eveniment, Green VIP, Reciclare


Recicleaza! Acum ai cum! 2

Suntem foarte incantati sa prezentam cel de-al doilea clip, eco educativ, in care vedete din Romania ne demonstreaza importanta reciclarii prin imagini alese si cuvinte din suflet.

Cornel Ilie, Dan Fintescu, Iuliana Tudor, Miki, Virgil Iantu si Zoli Toth recicleaza pentru voi! Cei 6 s-au intalnit cu noi la filmarea celui de-al doilea clip intitulat Recicleaza! Acum ai cum!

In prima parte am filmat alaturi de Gianina Corondan, Alexandra Ungureanu, Andi Moisescu, Dani Otil, Florin Grozea si Zoli Toth.

Toate vedetele au participat pro bono la acest proiect. Ne-am simtit minunat alaturi de cei implicati. Si nu avem cum sa nu visam deja la cel de al 3-lea clip eco educativ. Si ne gandim…pe cine sa invitam la aceasta a 3-a initiativa?

Pe cine v-ar placea sa vedeti intr-un urmator clip educativ, alaturi de Omuletii Verzi? Aveti idei? Scrieti-ne opiniile voastre!

Si nu uitati! Reciclati! Acum aveti cum!

Comentarii (2)

am vrut sa particip la o activitate in mall,dar n-am putu…

faina ideea. imi place videoclipul. :)
mi`ar placea sa vad in urmatorul clip alaturi de voi pe tudor chirila, praf in ochi, dan balan si de ce nu, stefan banica jr. si andreea banica marin. :P

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin