Omuletii Verzi » Blog Archive » Recicloniada 2011

Recicloniada 2011

1

Categoria : Eco Eveniment, Ecologie, Evenimente, Reciclare

Va mai amintiti de Recicloniada? Este evenimentul eco lansat anul trecut de Apa Nova Bucuresti in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti. Anul acesta revine cu forte proaspete pe 9 iunie, cu o editie speciala dedicata tinerilor. Ca si anul trecut, ziua reciclezi, noaptea te distrezi!
Incepand cu ora 12:00, prietenii nostri de la Asociatia Ecoteca impreuna cu cele mai importante organizații de mediu, proiecte urbane sau centre de colectare va asteapta in cadrul targului eco organizat in campusul Grozavesti. Tinerii sunt invitati la o zi intreaga de activitati in aer liber, oportunitati de voluntariat si socializare, premii si muzica buna.
Cu un simplu pet sau orice alt material reciclabil, participanții pot avea acces la ateliere de lucru Eco Art, sesiuni de Lecturi urbane, relaxare în iarba cu “Descult in iarba” sau lecții de mers pe bicicleta cu agentii Tribul.

De la 18:00, DJ VRT va prelua ritmul Recicloniada, iar de la 21:00 incepe super party cu cea mai eco-prietenoasa trupa din Romania, SISTEM!

Noi vom fi acolo sa va intampinam si sa vedem ce deseuri ati adus.

Hai sa reciclam si sa ne distram!

Comentarii (1)

[...] Pentru bucuresteni, in 9 iunie le puteti aduce si in Grozavesti unde se face chef cu colectare, la Recicloniada! [...]

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin