Omuletii Verzi » Blog Archive » RoJam 2011

RoJam 2011

Categoria : Eco Eveniment, Ecologie, Reciclare

Salutare tuturor!

Pentru cei care nu au aflat, intre 11 si 21 august a avut loc cel mai mare eveniment de educatie non-formala – RoJam 2011, a cincea Jamboree Nationala.

Timp de 10 zile, la Saliste, langa Sibiu, 1300 de oameni, din toate colturile lumii, au participat la cel mai mare eveniment din perioada post-belica a Organizatiei Nationale “Cercetasii Romaniei”.

Prietenii nostri de la Asociatia Recolamp au fost si ei acolo, si au sustinut un atelier despre colectare selectiva , in special a surselor de lumina uzate, in cadrul Glocals – “sat al dezvoltarii durabile” in care cercetasii au invatat lucruri noi despre economie, societate si ecologie . Totodata, cercetasii au interactionat prin joculete si activitati eco atractive, cum ar fi pictura pe becuri.

Stim ca au fost niste zile minunate, cu activitati antrenante si creative care nu vor fi uitate prea curand. In aceeasi masura speram sa nu uite sa colecteze selectiva si sa recicleze!
Iar noi, sa ne aducem aminte ca trebuie sa fim ‘gata oricand’ sa ajutam comunitatile in care traim, natura si oamenii ce ne inconjoara!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin