Omuletii Verzi » Blog Archive » Rudolf, dintr-un bec ars :)

Rudolf, dintr-un bec ars :)

2

Categoria : EcoTendinte, Reciclare

Astazi ne distram cu o noua figurina pe care o cream pornind de la un bec ars si o folosim apoi ca ornament de brad:

RUDOLF – renul cu nasul rosu !

Photobucket

Aveti nevoie de:

- un bec ars
- spirt si vata
- franghie / sfoara maro
- vopsea acrilica maro, rosu, alb si negru
- crengute
- ata sau damil
- lipici

Cum procedam?

Luam un bec ars si il curatam bine cu vata si spirt pentru a ne asigura ca vopseaua se va aplica usor.

Pictam becul maro deschis.

Franghia / sfoara maro o legam in jurul duliei pentru a o acoperi perfect. Folosim lipici la aceasta faza, ca franghia sa se stea pe dulie.

Dupa ce s-a uscat baza de vospea maro, lipim o bucata de sfoara in partea de jos a becului, pentru a crea efectul de gura care zambeste.

Deasupra gurii aplicam un punct mare rosu – nasul. Acesta poate fi acoperit si cu sclipici, pentru a sublinia elementul principal a lui Rudolf, “the red-nose reindeer”. Cu alb si negru vopsim forma ochilor.

Pentru coarne folosim niste crengute uscate, mici, dintr-o tufa. Si acestea pot fi vopsite cu maro. Cand gasim forma lor perfecta le lipim de dulia invelita in sfoara.

Cand lipiciul si vopseaua sunt uscate putem aplica ata sau damil in jurul duliei (sub cornite) pentru a obtine un element de agatare a ornamentului in brad. Gata!

Noi ne distram teribil cu “mestesugul” asta si speram ca si voi.

Reciclare placuta!

sursa: www.allfreecrafts.com

Comentarii (2)

va distrati atat de bine facand din astea incat nu ati facut nici unul.. ci ati pus o poza penibila de pe net.

BULLSHIT!

Draga personaj anonim,

poza pusa de noi pe acest site este intr-adevar de pe o alta pagina de internet. Daca citesti postarea pana la sfarsit poti observa ca e citata si sursa.

De doi ani de zile avem ateliere de pictura pe becuri, in cadrul carora am adunat sute de becuri arse transformate in decoaratiuni. Unele din ele cu tema Craciunului.

Scopul nostru este, desigur, sa promovam importanta reciclarii de becuri, nu sa facem poze prefesioniste de urcat pe blog. Daca te deranjeaza atat de mult ca am citat o sursa in acest scop, te rugam sa ne scuzi.

Multe persoane interesate de ceea ce facem noi ne-au multumit ca le-am impartasit si lor ideile noastre. Tu nu pari insa sa fii una dintre ele si ne cerem scuze daca te-am ofensat in vreun fel cu actiunile noastre.

Reciclare placuta!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin