Omuletii Verzi » Blog Archive » Sapunul moralist

Sapunul moralist

Categoria : EcoTendinte, Green Care

Daca urmarim trendurile mondiale referitoare la “ce mai vor cumparatorii” ne dam seama ca la foarte multe produse se cauta proprietati ca “local”, “biodegradabil”, “organic”, “fair trade” etc. Asta inseamna ca, incet incet, consumatorii devin mai constienti de faptul ca gesturile lor afecteaza planeta si mai ales produsele pe care le consuma.

Multi producatori incearca, asadar, sa anticipeze dorintele eco-cumparatorului si lanseaza pe piata produse cat mai ecoprietenoase cu putinta.

Daca ar fi sa premiem noi un astfel de produs, atunci am oferi pocalul acestei game de cosmetice cu mesaj menit intocmai sa salveze apa: “Stop the water while using me”. Sfatul il stim cu totii: opriti apa cat timp va spalati pe dinti sau pe maini. Dar nu ca pare si mai eficient atunci cand el e efectiv numele produsului cumparat?

In afara de faptul ca isi denumesc produsele cu un sfat eco, acesti producatori mai promit si sa foloseasca doar elementele organice in compozitie, sa nu faca teste pe animale si sa foloseasca eficient energia necesara in procesul de fabricare.

Chiar daca produsul propriu-zis nu e disponibil la noi pe piata, credem ca ati inteles ideea, nu?  :)

Va mai convingem o data cu clipul de mai jos:

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin