Omuletii Verzi » Blog Archive » sCool Eco Tour cu Sistem, Nokia , Euro-GSM si Colt Verde

sCool Eco Tour cu Sistem, Nokia , Euro-GSM si Colt Verde

Categoria : Uncategorized

Voi cum v-ati convinge prietenii sa recicleze vechiul telefon mobil?

Nu v-ati gandit niciodata? Poate v-ati gandi la cateva variante daca ati stii ca printr-un astfel de raspuns puteti sa va bucurati de un concert Sistem la balul facultatii.

In aceasta toamna, Euro-GSM, Nokia si Colt Verde sunt de partea bobocilor. Studenti din orase ca Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj, Targu-Mures, Craiova sau Iasi au sansa sa ii aiba cap de afis pe Sistem la balul facultatii. Si pentru participanti din alte orase exista zeci de alte premii eco si cool

Concursul e lansat pe site-ul www.eurogsm.ro/recicleaza

Participarea e simpla: raspundeti la intrebarea de mai sus si puteti fi alesi ca public la un concert Sistem impreuna cu toti colegii din facultate. Sansele de a castiga cresc, atunci cand se inscriu cat mai multi studenti ai unei facultati. Asa ca, puneti-va colegii la treaba! :)

Iar la bal, cine aduce un telefon vechi sau un bec ars spre reciclare, primeste un cupon de 50 ron in vederea achizitionarii unui mobil nou Nokia 3720!

Sustinem cu drag Coltul Verde, cum sustinem si aceasta campanie! Speram sa va placa si voua si sa participati in numar cat mai mare :)

Premii sunt destule, toamna vine cu chef de concerte! Intrati pe site si inscrieti-va!

Reciclati cu Euro-GSM, Nokia si Colt Verde si veti fi rasplatiti cu mega-distractie!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin