Omuletii Verzi » Blog Archive » Shachar Shaine – un nou nume in Green List

Shachar Shaine – un nou nume in Green List

1

Categoria : Eco VIP, Evenimente, Reciclare

Lucreaza de 11 ani in Romania, in cadrul URBB, iar de sase ani este presedintele firmei – o perioada in care compania si-a diversificat activitatea, intrand si pe piata bauturilor racoritoare si a apelor minerale.

Absolvent al Universitatii Technion din Haifa, Israel (1994), Shachar Shaine a lucrat vreme de doi ani in domeniul planificarii proiectelor industriale, iar apoi a intrat in domeniul pe care il declara “cea mai mare pasiune a mea”. Vreme de patru ani a lucrat la Coca-Cola Israel, iar din 1999 a fost numit vicepresedinte de marketing al URBB, avand avantajul ca inainte de a ajunge aici cunostea tara, familia sa fiind de origine romana. In mai 2004 devine Presedintele URBB.

Legat de segmentul dedicat Responsabilitatii Sociale, Shachar Shaine declara:
“Consider ca suntem datori sa sprijinim comunitatea in permanenta, cu atat mai mult atunci cand membrii ei au nevoie de noi. Compania noastra este un actor important pe piata locala, iar valorile pe care le sustine sunt in primul rand adaptate comunitatii unde isi desfasoara activitatea. Principiul de baza care ne ghideaza in orice actiune este respectul pentru calitate. In acest fel, reusim sa ne apropiem de consumatori si de comunitate, construind o relatie bazata pe respect reciproc.”

Alaturi de partenerii nostri, Recolamp, il felicitam pe Shachar Shaine pentru promovarea valorilor ecologice in cadrul companiei si il desemnam Om Verde.

Comentarii (1)

pai deh, verde ca stilca, nu?
bravo lui, a pus compania aia sa toace niste bani si pe CSR si asta e de bine.

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin