Omuletii Verzi » Blog Archive » Si mai multe idei dECOrative

Si mai multe idei dECOrative

Categoria : Colt Verde, Eco World Wide, EcoTendinte, Reciclare

Stim ca va pregatiti intens pentru a avea cea mai frumoasa si primitoare casa de sarbatori. Si pentru ca anul trecut ne-am inteles asa de bine cand a fost vorba de impartasit idei de decoratiuni reciclate din obiectele de prin casa, ne gandim sa incercam si anul acesta cateva sugestii.

Ramanem clasicele si preferatele noastre becurile arse pictate, care astfel reciclate servesc minunat pe post de globuri!

Daca aveti borcane care ocupa loc prin camara sau bucatarie, nu va grabiti sa le aruncati! Tot pictate pe exterior, ele pot gazdui lumanarele “de ceai” devenind astfel niste felinare foarte simpatice. Vopsiti-le in decor sezonier, cu reni, cu Mos si stelute, cu ce va place!
Scoateti la suprafata hartia de impachetat de anul trecut, sau de la ziua de nastere. Daca e mototolita sau cu motive nepotrivite, nu-i nimic. Lipiti-o in colaje, si puneti semnatura pe noua opera de arta ce invaluie acum un nou cadou!

Cautati resturi de materiale din casa si reutilizati-le cum va vine voua in minte!

Vopsiti niste bete de scortisoara si plasati-le in voie pe masa de Craciun!

Uitati-va in cutiile in care ati cumparat aparatura electronica. Acel polistiren, nu degeaba mai e numit ocazional si “zapada artificiala

Cautati conuri de brad cazute, dati cu spray colorat, puneti o ata aurie si agatati-le de bradul super eco pe care o sa-l procurati. Desigur, artificial sau daca nu, obligatoriu de la comerciantii specializati, ca sa va asigurati ca au fost plantati cu acest scop!

Ascundeti monstrii din casa, respectiv aparatura electronica veche. Sau mai bine, scoateti-o la reciclat la un Colt Verde!

E loc de multe multe idei si inspiratia e chiar la voi acasa!

We like it DECO!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin