Omuletii Verzi » Blog Archive » Studentii sunt ecoooo

Studentii sunt ecoooo

Categoria : Eco Eveniment, Evenimente

Dragilor,

Incercam de cateva minute bune sa va povestim despre aventura din Complexul Studentesc timisorean, dar nu ne putem abtine sa ne uitam, din nou si din nou, la reusitele poze de la concertul Simplu.

Dar iata cum i-am cucerit pe studentii timisoreni.

Inchipuiti-va ca va aflati intr-o camera de camin. Fie dormiti, fie de-abia v-ati trezit dupa un chef luung si prajiti niste ochiuri, fie povestiti colegilor de camera de concertul de cu o seara inainte, cand….bate cineva la usa. Nu, nu, nu e iluzie optica…suntem noi! Omuletii Verzi si Piticu’ de la Simplu, cine altcineva?

“Aroganta” celor de la Radio Zu i-a scos pe studenti din camerele de camin, si ne-am intalnit cu totii in fata la Pret-a-Manger si am inceput sa umplem containerul cu electrocasnice vechi de-ale studentilor. Ne-a impresionat un simpatic domn care ne-a adus un TV vechi, intr-o formula cat se poate de clasica: pe o masa de lemn, inconjurat de mileuri si bibelouri! In container cu televizorul! Umbrela Verde o sa-l premieze cu o bicicleta, la concertul de maine, cu Directia 5!!!

Dupa ce misiunea “Complex” a fost incheiata cu succes, ne-am intors la cortul nostru din centru, unde am aflat ca toata dimineata s-au perindat oameni interesati. Noi, nefiind prezenti in prima parte a zilei, le-am citit cu atentie mesajele lasate pe panou: “Timisoara ECOOOO!!”, “Sustin Omuletii Verzi!”, “Nu exista viata fara natura. Sa o protejam!” Nici noi puteam sa le zicem mai bine!

Chiar si in cartierul Dacia am fost recunsocuti si, drept premiu, am primit multe monitoare si piese electronice, cat sa umpli o dubita. Alte rasete, dansuri si chicoteli au urmat in parcul din cartierul Dacia. Am trecut de la studentie la copilarie si ne-am dat pe hinta, pe tobogan si am incins o hora cu copiii din parc.

A venit si seara, si ni l-a adus alaturi pe vechiul nostru prieten Daniel Buzdugan. Ne-a incantat pe noi si pe timisoreni cu un imn puternic: cel al echipei Poli Timisoara!!!

Dupa ce s-a incalzit publicul cu acest imn, ne-am pregatit sa parasim scena cam pe cand Buzdugan l-a poftit in scena pe Alex :) Despre acest concert vor vorbi pozele pe care trebuie sa le primim in scurt timp.

Zi cu soare, Timisoara!!

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin