Omuletii Verzi » Blog Archive » Treziti-va si stingeti lumina!

Treziti-va si stingeti lumina!

Categoria : Eco VIP, EcoTendinte, Evenimente, Ora Pamantului

Ce au in comun Sfinxul şi Piramidele din Giza, Turnul Eiffel, Palatul Buckingam, Biblioteca din Alexandria, Acropole, Big Ben, Coluseumul din Roma, Opera din Sydney, Taipei 101 si Casa Poporului din Bucureşti?

Ce au in comun 4088 de orase, 73 de capitale si peste un miliard de oameni?

Toti si toate mai sus enumerate au stins lumina in anul 2009, de la 20:30, timp de o ora si au tras alarma sa atraga atentia asupra incalzirii globale. 10% din locuitorii Romaniei s-au aflat printre cei ce nu au consumat electricitate in ora mentionata. Din cele 4088 de orase participante, 9 au fost din Romania! Cifrele mondiale au depasit asteptarile, dar cei surprinsi nu au vazut nimic: urmeaza Earth Hour 2010 ! Ora Pamantului 2010, un eveniment WWF, al carui ambasador este Zoli de la trupa Sistem!

Anul trecut, Recolamp si Omuletii Verzi (adica noi :) ) au sprijinit cu mult drag primul concert 100% unplugged din Romania sustinut de trupa SISTEM

Anul acesta, Zoli si ai lui i-au convins si pe Mihai Margineanu, Lu Cozma (UK) si trupa Raja sa se alature provocarii unplugged.

Recolamp si Omuletii Verzi, ii sprijina, din nou, cu drag.

Noi vom fi acolo si, chiar daca speram sa fie bezna, stim ca ne vom vedea cu totii, sambata, 27 martie, in parcul Izvor, la 20:30!

“Ecologia nu e fizică cuantica, este ceva pe întelesul tuturor.

Ecologia nu cere sacrificii, înseamnă doar minim bun simţ. Fiecare este ecologist la el acasă: păstrează curăţenia, duce gunoiul în locuri special amenajate, nu face risipă de apă, gaze şi curent electric.

Pe 27 martie 2010, la ora 20:30, de Ora Pamântului te invit să fii ecologist la nivel planetar: Stinge lumina!”

Zoli Toth, Ambasador Earth Hour în România

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin