Omuletii Verzi » Blog Archive » Unicredit si Colturile Verzi

Unicredit si Colturile Verzi

1

Categoria : Colectare selectiva, Colt Verde, Reciclare

Azi am fost la banca :)

Nu pentru tranzactii financiare, nici pentru vreun credit sau schimb valutar, ci ca sa sarbatorim prima banca din Romania care pune la dispozitia populatiei infrastructura de colectare DEEE (deseuri electrice, electronice si electrocasnice, inclusiv becuri economice si neoane), de dimensiuni mici.

Adica, e simplu! Colturile Verzi se gasesc de acum in peste 80 dintre sucursalele Unicredit Tiriac Bank. Celelalte 165 de unitati bancare Unicredit ofera, de asemenea, posibilitatea preluarii responsabile de astfel de deseuri, in dispozitive de dimensiuni reduse.

Mai mult decat atat, fiecare sucursala are o persoana desemnata ca “Omul Verde”, care ajuta populatia in gestionarea si predarea deseurilor DEEE.

Aceasta actiune este o continuare al programului intern Unicredit ” Campania de RE” si o modalitate de a aduce aceste initiative eco mai aproape de populatie.

Asa ca, de acum, daca ai un bec ars, un uscator de par stricat sau un mobil depasit de vreme, cauta o sucursala Unicredit Tiriac Bank in cartierul tau, si preda-l acolo fara retineri, pt ca la ei  vei gasi cu siguranta un colt verde

Noi dorim sa le multumim ca ni s-au alaturat in facilitarea colectarii si reciclarii de DEEE. Voi puteti gasi mai multe detalii aici si, desigur, puteti recicla in voie aparatura veche si becurile arse la Unicredit Tiriac Bank.

Recicleaza! Acum ai cum…cu Unicredit :)

Comentarii (1)

Faina ideea!
:)

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin