Omuletii Verzi » Blog Archive » Vivienne Westwood: Cumparati mai putin!

Vivienne Westwood: Cumparati mai putin!

Categoria : Uncategorized

Celebra creatoare de moda Vivienne Westwood promoveaza, in ultima ei colectie, mesaje in care atrage atentia asupra pericolului ce rezida in schimbarile climatice.
Recent, la Saptamana Modei din Londra, modelele care au imbracat noile creatii Vivienne Westwood au defilat pe podium cu mesaje de genul “Revolutia climatica”, relateaza treehugger.com.
Dupa defilare, creatoarea a dat un interviu ziarului britanic “Telegraph” in care a transmis ca mesajul ei pentru lumea contemporana este “cumparati mai putin!”
Cum se traduce insa asta dupa Westwood? “Cumparati mai putin, dar alegeti materiale de calitate, nu va ghidati dupa cantitate,” a declarat aceasta, comentand ca lumea, astazi, cheltuieste prea multi bani si cumpara prea multe haine.
“Nu cred ca trebuie sa cumparati lucruri ieftine, dar in loc sa cumparati sase lucruri, mai bine cumparati unul singur care chiar va place. Nu mai cumparati lucruri doar de dragul de a le cumpara,” a mai spus creatoarea.
“Cred ca oamenii ar trebuie sa investeasca in ceilalti, nu in moda. Deci investiti in lume, nu in moda banii”, a mai spus ea.

Scrie un comentariu

Premium Wordpress Plugin